Hvad har man plads til i ens frostlager?
Der findes mange måder, hvorpå man kan lægge ting på køl, og det tæller jo alt fra et køleskab til, at man kan lægge ens ting i et vandbad med isterninger, men hvis der ikke er varende kulde eller koldt, så tøer tingene op.
Det er sådan, at vi mennesker har haft mulighed for at kunne fryse blandt andet kød ned, så bakterierne ikke fik mulighed for at florere i kødet og skabe forrådnelsesproces – men udskyder den ganske enkelt.
I gamle dage havde man ikke mulighed for at køle tingene ned så bestemt, som vi har det i dag, da man dengang brugte saltkældre, da salt var med til at stoppe den proces, men der kunne komme utøj og insekter ind her – det sker ikke med moderne muligheder for at køle ting ned.
Mange af os mennesker har jo selv mindre mulighed for at fryse ting ned, om vi så er fælles om det, eller hvis vi er ene om det. For selv små hjem kan have et køle- fryseskab, hvor det meste er et køleskab, men så er der en lille luge til fryselager.
Der er dog ikke plads til meget her, så hvis der virkelig skal være godt med plads, så er man nødt til at få sig en dybfryser, som man endda ofte stiller i skure, køkken-alrum eller ude i garagen, så det ikke fylder så meget.
For der skal stadig være plads til at komme omkring, og sådan en fryser bruger man måske ikke så tit, hvorfor den ikke behøver fylde der, hvor man normalt begår sig.
Nogle andre gange skal man dog bruge så store lagerrum til at have opbevaring af ting, der skal fryses ned, som man ikke har plads til derhjemme.
Så er det heldigt, at man kan leje sig fra den slags, og det kan du blandt andet gøre her: https://hirtshalsstevedore.dk/koele-og-toerlager/