Mangler du inspiration til nye farver i dit hjem?

25 October 2021 Steffen Petersen
image

editorial

Det er næsten blevet en kliché at have hvide vægge i sit hjem – og hvide møbler. Det skal selvfølgelig ikke lyde negativt, for hvide vægge og møbler kan også noget særligt og det er uden tvivl nemt at dekorere et hjem med hvide vægge. Men er du blevet træt af de hvide vægge, der lidt for ofte bliver beskidte, som ofte skal males igen og som bare ikke er inspirerende at kigge på efter så mange år, så er du kommet til det rette sted. Vi giver dig nogle råd til, hvordan du kan male liv i dine vægge og møbler. Det er aldrig for sent at invitere farver ind i dit hjem. 

 

 

1. Dine vægge er vejen frem

Der er ingen tvivl om, at en af de nemmeste – og fedeste – steder at få farve ind i dit hjem, er på væggene. Det er de seneste år blevet særdeles populært at male en eller flere vægge i en anden farve, der står smukt i kontrast til de hvide vægge, som ellers pryder hjemmet. Det er ganske simpelt. Du skal blot vælge den farve, som du bedst kan lide og så begynde at male. Mangler du inspiration til, hvilke farver du kan vælge imellem, så kan du finde mange idéer og muligheder på malerkanonen.dk

 

2. Dine møbler kan også skifte farve 

Hvis du synes det er for stort et skridt at tage, når vi foreslår at male en væg, så har vi også et andet forslag. Du har formentlig mange møbler og måske mange i farven hvid. Dine møbler kan derfor også være en måde at få farver ind i dit hjem, da de også sagtens kan males. Processen vil dog være forskellig fra møbel til møbel og det er en god idé at have styr på, hvilket materiale møblet er lavet ud af, før du går i gang med at male det.

En sidste idé, hvis de to forrige er for voldsomme for dig, er, at tilføje vaser, billeder m.m. i farver og på denne måde tilføre dit hjem noget nyt. 

More articles