Et skattefradrag er værd at gå efter

25 April 2021 Anders Lundtang Hansen

Kan du huske, da en vis politiker kunne fremvise en trækprocent på nul i skat?

Det betød i realiteten, at manden ikke skulle betale noget i skat, og det lyder da lovende at tænke på, hvis det kunne lade sig gøre, så hvordan gør man lige det?

Det var dog et mediestunt i den forstand, at han nok ikke skulle have vist det frem, for det er snyd med skatten, som var lidt lettere at gøre i gamle dage, fordi der ikke var samme digitale kontrol, som man har nu, og man skulle gøre det hele manuelt, og der var mange flere ting, man kunne trække fra i skat, end man kan nu.

Man skulle også indberette det i egen person og regne det ud ud fra en masse anvisninger, som det næsten krævede den årlige skattebog at forstå – og så skulle man også kunne dechifrere alt det kancellisprog, der fulgte med.

Du kan slippe for at betale alt til skat med et skattefradrag

Nævnte politiker snød dog i skat med den anviste metode, så det er ikke noget, som du skal gøre kunsten efter, for selvom det kan føles trættende at skulle betale skat, så går de penge trods alt til at holde sammen på samfundet, hjælpe de udstødte og ikke mindst, så betaler du jo til dig selv i form af hospitalsbesøg med videre.

Dit personlige skattefradrag betyder dog, at der er et vist beløb, som du ikke skal betale skat af, hvilket givet dig flere penge mellem hænderne, når du har fået løn eller ydelse.

De penge sender du jo også rundt i samfundet ved at bruge dem, og det er også godt for den danske økonomi.

Derfor er der en fordel ved, at du både betaler skat, men også bruger penge, så vi kan have det godt i landet.

More articles