Vælg en professionel bedemand i Tårs

04 August 2022 admin

editorial

Har du for nylig mistet en nær ven, en ægtefælle eller et familiemedlem? Du er utvivlsomt bedrøvet over en elsket persons død.

Det kan være svært at håndtere det – men der er flere ting at gøre, hvis en person dør. Arv og gæld skal beregnes, og boets aktiver skal afvikles. Der er også spørgsmålet om at arrangere en begravelse eller bisættelse – og her bør du finde den rette hjælp.

Hvor får jeg hjælp til at arrangere en begravelse?

Det første skridt er at finde en god bedemand. En bedemand er en person, der hjælper de efterladte til en afdød person med alle de praktiske aspekter af en begravelse eller bisættelse.

Når en person går bort, hjælper bedemanden med at lægge den afdøde i en kiste og sørge for, at den afdøde opbevares i overensstemmelse med reglerne, indtil begravelsen eller bisættelsen kan finde sted. Bedemanden hjælper med at beslutte, om der skal arrangeres begravelse i en kiste eller en begravelse med kremering og nedsættelse af urne eller spredning af aske.

bedemand Tårs

Bedemanden hjælper med at sørge for kiste, urne og eventuelle ligklæder

Det er bedemanden, der giver myndighederne besked om dødsfaldet. Det er også bedemanden, der kontakter præsten og den kirkekontoret for at arrangere begravelse eller bisættelse. Ved begravelse af personer af anden trosretning en vor hjemlige, nemlig den protestantisk/lutheransk kristne, skal bedemanden tage hensyn til særlige skikke og ønsker.

Så hvis du har brug for hjælp til at arrangere en begravelse, er det bedste sted at starte ved at finde en god bedemand i dit område. En dygtig og erfaren bedemand med et solidt lokalkendskab vil kunne hjælpe dig med alle de praktiske detaljer i forbindelse med at arrangere en begravelse eller bisættelse.

Skal bisættelsen afvikles fra et sogn i Vendsyssel, kan du altid tage kontakt til den lokale bedemand i Tårs via hjemmesiden baggesen.dk.

More articles