Trænger dit soveværelse til en make-over?

17 October 2021 Steffen Petersen

editorial

Ens soveværelse er et vigtigt rum. Her skal du kunne slappe af og gøre dig klar til en dejlig lang nattesøvn. Derfor er det vigtigt, du befinder dig i et rum, der kan gøre dig godt afslappet. Det kan være alt fra valg af dyne, seng til pynteting og maling på væggene. Læs mere i dette indlæg, hvor vi kommer omkring hvad du kan gøre, for at skabe et dejligt rum at sove i.

 

 

1. En ordentlig seng

Det er vigtigt, du finder en seng, der er behagelig for dig at sove i. Det har stor betydning for din nattesøvn, at du ikke ligger i seng der er for blød eller for hård. Derfor skal du få det rette hjælp til at finde en seng, som passer til lige dig og dit behov. Hvis du ikke vil ud og købe en decideret ny seng, så kan du også købe en boxmadras, der kan gøre sengen mere komfortabel for dig.

 

2. Skab et hyggeligt rum med farver

Farver har stor betydning for den sindstilstand, vi kan befinde os i inden vi lægger os til at sove. Hvis du er i et rum, hvor der er dejlige og rolige farver, så kan du potentielt få en bedre nattesøvn. Derfor kan du overveje at male dine vægge i en farve, der kan have en beroligende fornemmelse for dig. Det kan også være, du skal male dit loft i en farve, såsom lyserblå. Det kan give lidt spil i dit soveværelse, uden at det nødvendigvis bliver for ekstremt. Du kan hyre en maler til at male dit loft eller en side af væggen for dig. 

 

3. Planter til dit soveværelse

Det kan give et dejligt rum, hvis du har ting i dit soveværelse, der kan få dig ned i gear. Det kan f.eks. være planter. Udover at være nydelige at se på, så kan planter faktisk også give dig et bedre indeklima på dit soveværelse. De kan nemlig optage fugten i rummet og øge din luftkvalitet, så det ikke føles så trængt. Planter kan også have en effekt på støj omkring dig. Derfor bør du overveje at investere i planter til dit soveværelse. 

More articles