Slip for grimme tandbøjler: Få tænderne rettet med Invisalign

09 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af dine skæve tænder eller af det gabende hul mellem dine fortænder? Så er der mulighed for at du kan få dem rettet – også selv om du er vel ude over din første ungdom. Tandregulering er nemlig ikke kun for børn. Og som voksen har du mulighed for at vælge Invisalign.

Hvorfor vælge Invisalign bøjler når tænderne skal rettes?

I forhold til konventionelle tandbøjler er der rigtig mange fordele ved at anvende Invisalign tandskinner. Først og fremmest er der det rent kosmetiske aspekt. En almindelig tandbøjle er utroligt synlig og vil tydeligt kunne ses når du taler eller smiler.

En Invisalign bøjle kan kun ses hvis man kigger virkelig godt efter. De lette, transparente skinner sidder tæt til tænderne og vil ikke distrahere dine omgivelser.

Dertil kommer tand og mund hygiejnen. Hvor en almindelig tandbøjle vil have en tendens til at opsamle madrester i de metalliske dele efter hvert måltid er det muligt for dig at tage dine Invisalign skinner af inden du spiser. Invisalign skinner rensøres let med vand og en tandbørste. Du får også mulighed for at børste dine tænder meget mere grundigt når du bruger Invisalign frem for ”togskinner”. Og så skifter du dine Invisalign skinner ud cirka hver fjortende dag.

Hvor kan jeg få en tandretning med Invisalign?

Går du således rundt og overvejer at få udført en tandregulering ved hjælp af Invisalign bøjle kan du med fordel kontakte You Smile I Smile. You Smile I Smile er en tandlæge klinik med central beliggenhed i Valby hvilket gør den særdeles velegnet til dig der ønsker tandregulering med Invisalign i København.

Hos You Smile I Smile finder du udelukkende dygtige og erfarne tandlæger og tandplejere med speciale inden for retning af tænder – og særlig ekspertise når det handler om Invisalign behandling. Læs mere på https://yousmileismile.dk/ 

More articles