Sådan finder du en god vognmand

07 June 2022 Steffen Hansen

editorial

Der findes mange vognmandsfirmer i dag, derfor er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser, inden man bestiller noget ved den første og bedste. En vognmand kan nemlig bruges til mange ting, hvor de typisk specialiserer sig i nogle af dem. I dette indlæg får du et indblik i, hvordan du bør gå til opgaven, hvis du skal bruge en vognmand.

Undersøg om de specialiserer sig i din opgavetype

Før du begynder at få tilbud, så er det en god idé at undersøge, om vognmanden du har fundet specialiserer sig i din type opgave. Ved at sikre sig dette, så spilder du ikke din tid på dialog og tilbud fra et firma, som måske slet ikke har erfaring med opgavetypen. Det nytter ikke noget at hyre en vognmand til at køre med levende dyr, hvis de ikke har godkendelserne der er nødvendige til det.

image

Få tilbud flere steder fra

Transportbranchen kan være meget konkurrencepræget, derfor er det en god idé at få tilbud flere steder fra. Ved at gøre dette, så kan du opveje dem mod hinanden, og derved finde ud af, om det er et godt eller dårligt tilbud du har fået. Ved at gøre dette, så kan du også presse prisen ved de forskellige, ved at vise dem tilbuddet et andet sted fra, hvis det er lavere end det du har fået.

Vi kan anbefale lindevognmand: http://www.lindevognmand.dk/vognmand-randers/ 

Aftal hvad der skal ske ved manglende levering

Det er altid en god idé at aftale hvad der skal ske, hvis varerne ikke dukker op der hvor de skal. Der kan ske mange ting, som gør, at varerne aldrig når frem til sin destination, og det vil være rigtig træls ikke at kunne få penge eller andet tilbage, hvis dette er tilfældet. Sørg derfor altid for, at det er udspecificeret i kontrakten helt konkret hvad der sker ved manglende levering.

More articles