Sådan finder du en dygtig maler

17 October 2021 Steffen Petersen

editorial

At finde en dygtig maler til dit malerprojekt kan godt være svært. Der er rigtig mange malere, og malerfirmaer derude, så det er med at gøre sin research for at finde den bedste. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil hjælpe dig med, hvordan du kan finde en maler, der kan løfte en opgave for dig. 

 

 

 

1. Få anbefalinger

Du har sikkert en eller to i din omgangskreds, der har fået lavet professionelt malerarbejde i deres bolig. Dem kan du starte med at henvende dig til, for at høre hvilket firma de brugte og om de har været tilfreds. Anbefalinger er altid gode at få, fordi du kan stole på dine venner og det de fortæller dig om et malerfirma. Det kan være, de kender et lokalt malerfirma, som kan komme hurtigere ud til dig end et i en storby. Det er vigtigt at have med i dine overvejelser. 

 

2. Læs anmeldelser

Hvis du ikke kan få anbefalinger, så kan du med fordel læse anmeldelser online af det malerfirma, du har i tankerne. Her kan du nemlig få et bedre overblik over, om malerfirmaet kan levere det, de lover på deres hjemmeside og om folk har været tilfredse med resultatet. Du kan også tilgå malerfirmaets hjemmeside, hvor du evt. kan se tidligere eksempler på arbejde, de har lavet. 

 

3. Indhent flere tilbud

Når du har besluttet dig for, hvad der skal males, skal du kontakte mindst tre eller fire firmaer og bede om tilbud. Når du har tilbuddene i hånden, skal du sammenligne tilbuddene. Det er altid en god idé at få flere tilbud fra forskellige malerfirmaer.  På denne måde kan du tage et velovervejet beslutning om, hvem du skal hyre. Du kan finde forskellige malerfirmaer på Google, og hos Malerkanonen. Her kan du finde et malerfirma, der er tæt på dig og i det område du bor i. 

More articles