Sådan finder du det rette vinduespudserudstyr

28 January 2022 Agner Clausen

editorial

En professionel vinduespudser får det at pudse vinduer til at se enkelt ud. Men det kræver faktisk stor øvelse, at kunne opnå et godt resultat med en vinduesskraber. Og så kræver det, at man har det rette vinduespudserudstyr.

Mange vinduespudser har i de senere år anskaffet sig et rentvandsanlæg. Men en del sværger til at pudse vinduer med gammeldags vinduespudsergrej. Desuden er rentvandsanlægget noget af en investering og kommer derfor ikke på tale, hvis du blot skal pudse hjemme i privaten. Du har måske ikke den samme øvelse som en pro, men hvis du anskaffer dig vinduespudserudstyr af god kvalitet, er du halvvejs i mål.

image

Køb en vinduesskraber af god kvalitet

Lad os få det fastslå det med det samme. En vindueskraber i den kvalitet som man bruger til brusekabinen duer ikke til at pudser vinduer med. En vinduesskraber består af tre komponenter: håndtag, skinne og gummi. Er de vinduer du pudser alle af samme størrelse, kan du med fordel købe en komplet vinduesskraber. Det kunne fx være IPC Pulex Komplet vinduesskraber, som kan fåes for lige over 100 kroner. Pudser du vinduer af forskellige størrelser, kan man med fordel købe et håndtag og to skinner af forskellige længder og gummi, som passer til skinnerne. Køb evt. Moerman Liquidator vinduespudsersæt til lidt over 200 kroner. Gode mærker man med fordel kan vælge er Unger, Liquidator og Ettore.

Hvilken vinduespudser gummi skal jeg vælge?

Man kan få tre forskellige gummi til vinduesskraberen: Hård, blød og tre-stjernet. Den hårde variant bruger man, når det er varmt i vejret, mens den bløde anvendes når det er koldt. En del professionelle vælger dog at bruge tre-stjernet, som en en mellemhård kvalitet, og som derfor kan bruges hele året. Og det er også det oplagte valg for private.

image

Indvasker til vinduer

Skaf dig også en indvasker til vinduer. Det kræver lige lidt øvelse at få indvaskeren fugtet korrekt. Du må prøve dig frem. Og så skal du bruge en klud til at tørre vinduesrammerne af.

Køb dit udstyr til vinduespudsning hos Rengros ApS. Sørg for også at få en kvalitets vinduessæbe med.

More articles