Privatrengøring i Svendborg og omegn

29 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Det er de færreste mennesker, som synes det er sjovt og underholdende at gøre rent. Derfor bliver rengøringen ofte udskudt i det uendelige – med ringe hygiejne og et dårligt indeklima til følge. Støv og snavs, som ophobes i boligen, danner nemlig grobund for potentielt sygdoms fremkaldende mikro organismer så som bakterier og svamp.

Hvis du ønsker at du selv og din familie skal leve i et sundt miljø til daglig er det således vigtigt at du opretholder en vis rengørings rutine. Har du ikke selv mod på at svinge kost og gulvskrubbe kan du med fordel kontakte det lokale rengørings firma Arbejdshesten ApS.

Hvad kan Arbejdshesten ApS hjælpe med?

Arbejdshesten ApS hjælper med alle former for rengøring for private såvel som for erhvervs virksomheder. Arbejdshesten ApS startede som enkeltmands firma med speciale inden for rengøring i 1993. siden hen har Arbejdshesten ApS udvidet til også at omfatte andre typer arbejde, for eksempel havearbejde, malerarbejde og flere former for ejendomsservice.

Hos Arbejdshesten ApS finder du fjorten dygtige og engagerede medarbejdere som står klar til at hjælpe dig med rengøring i din bolig. Når du vælger Arbejdshesten ApS som dit rengørings firma i Svendborg er du garanteret en pålidelig service som tager udgangspunkt i dine individuelle præferencer og din boligs behov. Du får et tilbud skræddersyet til dig, og en rengørings aftale som imødekommer dine ønsker.

Arbejdshesten ApS har stor erfaring med betjening af private kunder og ved at der kan være mange forskellige holdninger til rengøring. Derfor finder du ingen one size fits all løsninger hos Arbejdshesten ApS – og du kan være sikker på at din tilfredshed ligger Arbejdshesten ApS meget på sinde. Arbejdshesten ApS har sin fysiske beliggenhed i Vester Skerninge og kører på hele Svendborg egnen.

Hvis du ønsker at booke en aftale om privat rengøring kan du gøre dette på Arbejdshesten ApS’ hjemmeside arbejdshesten.dk.

More articles