Naturplakater giver et levende udtryk derhjemme

25 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man behøver ikke være mere prætentiøs, end hvad der er grund til.

Der var for nogle årtier siden, hvor det var meget populært, at man skulle have plakater hængende fra kunstmuseer, hvor det så ikke betød så meget, om man havde været der, men det viste bare, at man var noget ved musikken.

Det kunne imponere ens gæster, for dengang kunne man ikke slå udstillinger op online og se, hvad der foregik på stedet, så man skulle rent faktisk dukke op på et museum for at finde ud af, hvad det skete, hvis man ikke så en reklameplakat – som den vi lige har nævnt.

Man kunne så også gå planken ud og købe noget kopikunst til væggen eller endda et ægte værk med noget abstrakt kunst, som man ikke forstod sig på, men som der sikkert gjorde, at man viste, man var en del af eliten og havde styr på den gode stil.

naturplakater

Naturplakater er – vitterligt – et naturligt valg

Man skal virkelig prøve at tænke anderledes nu om dage med den slags, for hvorfor tænke på, hvad andre vil tænke om en, at man har på plakaterne, og hvad der dermed pryder ens væg, når det er en selv, der skal kigge på dem hele dagen?

Hvis man nu er glad for dyr, så er det jo meget lige til, at man vælger at have nogle naturplakater hængende.

Det er jo nogle motiver, som der giver sig selv, og de kan være samtaleåbnere for besøgende, og desuden koster de plakater langt mindre end ægte kunst, som man alligevel ikke forstår sig på.

Så vælg da de plakater, som der siger dig noget og giver dig noget; der er ingen grund til at prøve at imponere andre.

Dyr er et meget velkendt motiv på plakater, så hvorfor ikke gå efter den slags?

More articles