Med Splash About badetøj er dit barn godt klædt på, når I skal ud at bade

11 May 2020 Emilie Jacobsen

editorial

Både, når I skal i svømmehallen, og når I skal ud at bade i havet, er det vigtigt, at dit barn har det helt rigtige tøj på. Som baby er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at det er nogle badebukser, der kan holde på en ble, så din baby ikke lækker i vandet. Som større barn kan du også bruge badetøjet som beskyttelse mod solen ved at give barnet en dragt på, der dækker det meste af kroppen. Mange børn bryder sig nemlig ikke om at blive smurt ind i solcreme. 

Hvis du er på jagt efter nyt badetøj til dit barn, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på splash about badetøj. Det er badetøj i en meget høj kvalitet, der både findes til babyer og til lidt større børn. Et sted, hvor du kan finde et stort udvalg, er på webshoppen farmorsoutlet.dk. De har en række forskellige former for ting til børn, både legetøj, badetøj og meget andet. Du kan dermed nemt finde det, som du skal bruge, hos dem. 

Splash Abouts badetøj til babyer er de meget populære Happy Nappy Splash About badebukser. Det er bukser, der slutter tæt til om barnets mave og ben – uden dog at hindre barnets bevægelsesfrihed. På den måde sikrer det, at eventuelt indhold i en ble, ikke kommer ud i vandet i svømmehallen. 

Til større børn kan du både finde badedragter, badebukser og heldragter til at bade i. Heldragterne har både arme og ben, hvilket giver en ekstra beskyttelse mod solen. Det kan være særlig rart for et lille barn, der måske ikke bryder sig om at blive smurt ind i solcreme. Samtidig er dragten skabt et et tykkere materiale, der hjælper barnet til at holde sig varmt. Særligt mindre børn kan have problemer med at holde varmen i længere tid ad gangen. Det kan det rette badetøj hjælpe dem med. 

More articles