Leje af fadølsanlæg med lempelse

04 June 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der skal næsten ikke herske nogen tvivl om, at når man siger, at man vil leje fadølsanlæg til en fest, så vil de fleste kommende deltagere smile ved tanken og dermed indforstået være klar over, at det her bliver en fest, som man kan slå sig løs til.

Det er næsten uden betydning, om det er drengerøvsklubben, der skal mødes til havefest, eller man agter at have sådan et til en familiemiddag i haven – folk skal nok flokkes om anlægget som fluer til en lort.

Men derfor er det også vigtigt at vide, at sådan et anlæg ikke er en opfordring til hæmningsløs druk, som det ellers kan føre med sig.

Vi er godt klar over, at det kan føles helt eventyrligt, at man sådan kan vandre op til et fadølsanlæg, hvor ens ven er “bartender”, og så kan man bestille en øl – uden at skulle betale!

Så har man da ikke lyst til at befinde sig andre steder, og man lever med at skulle stå op.

Men bare fordi man er blandt velkendte mennesker og måske endda hjemme eller tæt på, så skal man stadig tænke sig om, når man fylder sig med så meget alkohol, for det kan være svært at stoppe, når man bare kan gå hjem og ikke skal køre – og øllene ikke mindst er gratis.

Det drejer sig både om, at man skal tænke på ens opførsel overfor andre og sig selv; specielt hvis det rent faktisk er en familiefest, hvor der er børn med til.

Det kan blive de unges første oplevelse af at se deres forældre, deres helte, miste besindelsen og ikke kunne styre sig selv.

Den slags kan virke urovækkende at opleve for første gange – og flere gang efter.

Desuden er der jo ikke mindst det med, at man skal passe på ens krop, og hvad man putter i den.

More articles