Lad en badekarsmaler reparere emalje i dit badekar

17 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Et karbad er altid rart og afslappende. Er du således i besiddelse af dit eget badekar har du mulighed for masser af afstressning i det daglige. Men er emaljen i dit badekar ridset, skrammet og misfarvet er det en god idé at overveje at få den repareret.

Kan man reparere emaljen i et badekar?

Det korte svar på spørgsmålet stillet oven for er ja – det kan sagtens lade sig gøre at reparere en slidt og beskadiget emalje. Dette sker ved en procedure som minder meget om en autolakering, hvor den gamle emalje slibes bort og erstattes med en ny en af slagsen.

De komponenter, som udgør den nye emalje, påføres i tynde lag ved hjælp af en sprøjtepistol. Når resultatet er som ønsket skal emaljen have lov at hærde i cirka fireogtyve timer – og så kan du atter tage dit badekar i brug.

Hvem kan reparere emalje badekar?

En badekarsmaler med mange års erfaring og ekspertise inden for reemaljering vil uden problemer kunne reparere emaljen i din badekar. Hvis skaderne på emaljen blot er af overfladisk art vil dit badekar faktisk med stor sandsynlighed kunne komme til at stå som nyt igen.

Når du vælger at overlade opgaven med emaljering af badekar til en dygtig badekarsmaler kan du således have et nyt badekar på omtrent fire timer. Det er nemlig den tid en reemaljering typisk tager. Og så vil du som resultat få et badekar med en stærk emalje so kan holde i mange år.

Find den bedste badekarsmaler i København

Hvis du er interesseret i at få repareret emaljen i det gamle badekar kan du få hjælp til formålet hos Emaljespecialisten. Emaljespecialisten er din lokale badekarsmaler i København og på Frederiksberg.

Hos Emaljespecialisten kan du altid få et uforpligtende tilbud på reparation af dit badekar med reemaljering. Læs mere på Emaljespecialisten.dk

More articles