Lad din gulvmand udføre en professionel gulvafslibning i Lyngby

05 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Trænger dit gamle flossede trægulv til en seriøs overhaling? Så er det på tiden med en grundig gulvafslibning.

Kan jeg selv slibe gulve i mit hus?

Det kan godt lade sig gøre selv at slibe trægulvene i en bolig. Der skal ingen særlig autorisation til – og du kan finde hvad du skal bruge i forbindelse med dette projekt i dit lokale byggemarked.

Her kan du leje en maskine til afslibning af gulve, lige som du kan købe materialer til efterbehandling af dit gulv. Du skal dog belave dig på mange dages hårdt arbejde, og et resultat som ikke nødvendigvis bliver 100% optimalt.

Det kræver et vist håndelag og faktisk også en del kræfter at manøvrere det tunge maskineri rundt i boligen. Og du skal regne med at sætte mange dage af til projektet – i hvert fald hvis det skal gøres ordentligt.

Hvis du vil være helt sikker på et smukt og holdbart resultat bør du overlade arbejdet med afslibning af gulve til en faguddannet gulvsliber. Så slipper du samtidig for at slide og slæbe i mange dage.

image

Hvor kan jeg få hjælp til professionel afslibning af gulve i Lyngby?

Hvis du søger efter en dygtig gulvsliber i nærheden af din og din families bolig i Lyngby skal du ikke lede længe. Det er nemlig blot at kontakte det lokale gulvfirma Geertsens Gulvservice I/S.

Hos Geertsens Gulvservice I/S er du garanteret professionelt udført gulvafslibning og efterbehandling til nogle af markedets laveste priser. Din gulvafslibning behøver, med andre ord ikke at koste dig spidsen af en jetjager – og du behøver ikke at gå på kompromis med dine høje kvalitetsmæssige standarder.

Du kan altid få et skarpt tilbud på afslibning af gulve hos Geertsens Gulvservice I/S. Klik ind på Geertsens Gulvservice I/S’ hjemmeside  https://ggulve.dk/gulvafslibning-lyngby og læs mere om afslibning og efterbehandling af gulve.

More articles