Køjeseng er perfekt til samsovning på et lille værelse

22 September 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Trives hele familien bedst med at sove sammen? Børnene er måske mere trygge, når de sover i samme rum som jer, og I voksne slipper for at skulle rende ind til dem og trøste dem. I det tilfælde er det jo oplagt, at I gør det. Men hvis I har et lille soveværelse, kan det godt blive svært at få plads til tre eller flere mennesker på det samme værelse. Ikke mindst, når de alle skal have deres egen seng. 

En god mulighed for at få plads til at sove sammen alle sammen, selvom I ikke har så meget plads, er, at børnene sover i en køjeseng. På den måde kan I udnytte pladsen i højden. Barnet, der sover øverst, kan stadig se jer forældre og føle sig tryg ved, at I er det samme rum. Det i sig selv kan være nok til, at barnet kommer til at sove bedre. 

Også køjeseng med plads til tre børn 

Har du tre børn, tænker du måske, at det ikke er muligt for dig at have en køjeseng til dem, men det er det faktisk. På en webshop som littlehugs.dk kan du finde en række forskellige køjeseng, deriblandt faktisk også nogle, hvor der kan sove tre personer. 

Det kan være ved, at der er en seng under den underste seng i køjesengen. Den seng kan rulles ind om dagen for at give mere gulvplads og så rulles ud om natten, når I skal sove. Det kan også være, at du har en køjeseng, hvor den underste seng er en dobbeltseng. Er der to af dine børn, der godt kan lide at sove sammen, kan de dele den underste, mens det tredje barn så får sin egen seng i overkøjen. 

Det kan også være, at I forældre vil sove i den underste dobbeltkøje, have et barn sovende oven på og så have en almindelig køjeseng til de to sidste børn. 

More articles