Klassiske Glo-ball lamper fra Flos – til designer hjemmet

11 December 2019 Astrid Pedersen

editorial

Går du og leder efter den helt rigtige lampe serie i et smukt og tidløst design, som kan give dit hjem den helt rette belysning? Så kan du med fordel gå efter designer lamper fra det anerkendte og velansete brand Flos. Flos er en italiensk lampe producent med mange nye klassikere på bagen.

Når Flos producerer en ny serie af designer lamper, er det altid i samarbejde med nogle af de mest nyskabende og håndværksmæssigt suveræne designere i tiden. Derfor er Flos’ lampe designs kendetegnet ved en aldeles kompromisløs og raffineret elegance, og præget af høje kvaliteter og standarder i såvel udformning som materialer.

Glo-ball serien fra Flos – en moderne klassiker

Blandt de designer lampe serier, for hvilke Flos er allermest kendt, er den på én gang enkle og raffinerede GLO-ball serie. De smukke og æstetiske Glo-ball lamper er super veldesignede og passer ind i et hvert decor med deres organiske runde former, som glider diskret ind i din indretning uanset dennes stil. Flos Glo-ball fås som både loftlampe, væglampe, bordlampe og gulvlampe, og fås tillige i flere forskellige størrelser. Derfor kan du altid finde Glo-ball lamper, som passer til din indretning.

Du går ikke galt i byen med de fine Glo-ball lamper, som er formgivet og fremstillet af Flos i samarbejde med den anerkendte designer Jasper Morrison. De smukke og hyggelige lamper hviler i deres runde facon, og kan således bruge til oplysning af såvel hyggekrogen som spisebordet eller entreen.

Find designer lamper fra Flos og andre brands online

Du kan finde de fine Glo-ball lamper og andre designs fra Flos hos andlight.dk her finder du også et stort og varieret udvalg af designer lamper fra andre producenter – danske såvel som internationale – og til særdeles favorable priser. Du kan læse mere, og finde din nye Flos lampe, på andlight.dk

More articles