Industri renovation i Viborg er vejen frem

04 July 2021 Johanne Hansen

editorial

Affaldssortering på sit højeste plan

Ved du egentlig, hvordan du affaldsorterer på korrekt vis? Der er sindssygt mange, der ikke ved, hvordan man affaldssorterer og rigtig mange, der ikke har overskuddet til det i en travl hverdag. Men jeg tror dog, at vi alle kender den grønne affaldsspand, der står og kigger på os – med den kommer man langt, og man kan få næsten dårlig samvittighed over, hvis man ikke bruger den. 

Men hvad så hvis din virksomhed ikke går op i de bæredygtige selskab, der findes? Det er nemlig endnu vigtigere, for en ting, er at du ikke selv kan have energi til det – men din virksomhed bærer dog et lidt større ansvar. 

Industri renovation i viborg, eller hvor du nu hører til, kan derfor være vejen frem i, hvis du gerne vil fremme den grønne dagsorden i din virksomhed. Industri renovation går hovedsageligt ud på, at affaldet bliver sorteret i sådan et omfang, at du sammen med en masse andre virksomheder, får sorteret dit affald i sådan et omfang, at det sparrer energi og ressourcer hos den enkelte virksomhed.

Skræddersyede containere 

Med skæddersyede containere vil du få mulighed for at skabe dine containere så de passer til lige præcis din virksomhed. Du kan få forskellige størrelser i mini, midi eller maxicontainere – kun fantasien sætter nærmest grænser.

Blandt andet skal pap/papir og plast hver for sig, og deponiaffald og haveaffald hver for sig. Ja, man kunne faktisk blive ved. På den måde bliver dit liv gjort lettere, og du vil få et statistisk overblik over, hvad i i realiteten bruger flest ressourcer på. Dette sikrer dig, at din virksomhed sørger for at tage det bæredygtige ansvar, alle bør tage – i og med, at det er det nemmeste ansvar også. Alle kan affaldssorterer – og hvis ikke, så få nogle til at gøre det for dig. 

More articles