Indret dit badeværelse med æstetisk tilbehør

18 May 2020 Anne-Mette Hansen

Badeværelset er et rum, som vi bruger rigtig meget tid i. Derfor skal rummet være både funktionelt og behageligt at opholde sig i. Der findes rigtig meget tilbehør til badeværelset, som både gør hverdagen lettere og som gør rummet rart at være i. Det handler for mange også om det æstetiske, og derfor kan badeværelsestilbehør også bruges til at skabe liv, varme og sjæl i rummet. 

4 musts på badeværelset

Der er mange ting, som du har brug for på dit badeværelse. Nogle af de mest typiske og allervigtigste er:

1. Sæbedispenser og tandkrus – Tandkruset gør hverdagen nem, idet du kan holde styr på familiens tandbørster og tandpastatuber. Med sæbedispenseren undgår du hele tiden at købe nye plastikbeholdere med håndsæbe, som heller ikke er særlig pæne at se på. 

2. Pedalspanden – gør det let for dig selv og dine gæster at skille sig af med diverse affald på badeværelset. Det er lidt nemmere end at skulle skille sig af med affaldet i en af hjemmets andre skraldespande. 

3. Toiletbørsten – er helt klart et must! Vi ved alle, hvad den er til. Men den kan faktisk også være med til at omfavne stilen i rummet. Vælg f.eks. en toiletbørste i samme farve som dit andet badeværelsestilbehør for at skabe en rød tråd i rummet.

4. Bademåtte – der findes ikke noget bedre end at træde ud af badet og lande på en dejlig, blød bademåtte. Derfor er den også et must! Det er træls og uholdbart at træde ud på fliserne og evt. lægge håndklæder til at suge vandet med.

Opdag badeværelsestilbehør hos Bad & Fliser

Hvor finder du super lækkert badeværelses tilbehør? Det gør du hos Bad & Fliser. De har en utrolig stor online shop, hvor du finder alt mellem himmel og jord til dit badeværelse. Her er der tilbehør i mange stilarter, designs, størrelser og farver. 

 

More articles