Hvilke tiltag bør du gøre, når du skal finde en maler?

19 October 2021 Steffen Petersen

editorial

Det at vælge et malerfirma er en opgave i sig selv. Det skal som udgangspunkt være en maler, som ikke koster det hvide ud af øjnene og som er til at stole på. Vi har i dette indlæg fundet tre råd til, hvordan du finder den rigtige håndværker, og slipper for at du bliver snydt i processen.

Hvor hurtigt kan virksomheden lave projektet?

Firmaer har ofte en ret booket kalender. Af den grund kan man godt risikere at skulle vente et par dage, før et firma har tid til at komme forbi. Det kommer naturligvis an på, hvor akut dit projekt er. Håndværkerfirmaer opererer på nogle skæve tidsrum af dagen, og derfor kan der være en risiko for at få en aftale, der muligvis ikke passer dig. Skulle det være tilfældet, kan du eksempelvis gemme din nøgle under måtten, så virksomheden selv kan gå ind.

Sørg for der er god kemi

Det er i nogle tilfælde udfordrende for malervirksomheden, at forestille sig hvor vidtfavnende dit projekt er, når i taler med hinanden i mobilen. At afprøve om virksomheden kommunikationsevne er som forventet, er derfor en fantastisk idé. Det kan gøres ved at foretage et opkald, for at finde ud af hvordan de takler et projekt som det du har, eller bede dem kigge ud og inspicere problemet. Relationen samt kommunikationen, er nogle af de mest vigtige faktorer, med henblik på at skabe et godt sammenspil.

Hvad er inkluderet i tilbuddet på opgaven?

Du skal hele tiden være vidende om hvad tilbuddet indeholder, når du gennemgår de forskellige tilbud du har modtaget. Her er det nemlig muligt at få en konkret indsigt i, hvor høje udgifterne er til de forskellige materialer, lønniveauet, og hvilket værktøj der er nødvendigt. Hvis du vil være sikker på at maleren ikke forsøger at tage dig ved næsen og at du overholder budgettet du har lagt, bør man altid gennem tjekke de tilbud på projektet man har fået.

More articles