Hvad kan jeg opnå med hypnose?

26 September 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når det handler om personlig udvikling, omlæggelse af livsstil eller andre spirituelle eller mentale målsætninger, er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Hypnose er et utroligt effektivt redskab, al den stund du ønsker at lægge gamle, uhensigtsmæssige vaner og handle mønstre på hylden, og erstatte dine forældede forestillinger om dig selv med nye.

Mange mennesker har gennem årene opnået alt fra varigt vægttab og ændringer i livsstil – for eksempel permanent rygestop – til øget selvværd, overkommelse af angst og let depression, og generelt bedre livsvaner. Hypnosens store fordel i denne sammenhæng er, at man ved hjælp af hypnose opnår substantielle forandringer temmelig hurtigt.

Når du vælger hypnose som terapi form – måske endda som supplement til andre former for psykoterapi – vil du temmelig hurtigt opleve den positive forandring. Dette skyldes, at hypnotisøren har direkte adgang til at kommunikere med dit underbevidste sind, fra hvilket alle dine tanke og handle mønstre udspringer.

Med hypnose lægges kimen til forandring i din underbevidsthed, således at ændringerne i din livsstil så at sige sker indefra. Mange mennesker, som har ladet sig hypnotisere, oplever øget livsglæde og gå på mod – og en styrket vilje til at nå det fastsatte mål.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger hypnose?

Du bør altid sørge for, at du vælger en hypnotisør, til hvem du kan have tillid, og som – så at sige – er i øjenhøjde med dig, dine ønsker og dine mål. Det er vigtigt, at I begge er afklarede omkring forløbet, og at I har afstemt forventningerne til dette på forhånd.

Derfor bør første session indledes med en samtale, hvorunder hypnotisøren lytter til din udlægning af problematikkerne. På den måde undgår du skuffelser eller følelsen af ikke at være blevet hørt – og hypnotisøren får et vigtigt værktøj til at kommunikere med din underbevidsthed, nemlig dine egne ord og formuleringer. Du kan læse mere om hypnose på aagaard-psykoterapi.dk

More articles