Hvad er håndlæsning?

19 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Håndlæsning – også kaldet kiromanti – er betegnelsen for den disciplin i hvilken man tolker på håndens fysiske fremtoning. Mange mennesker tror at der er tale om spådom, når man taler om håndlæsning. Men faktisk er der i højere grad tale om en form for klarsyn som kan give en behandler eller en healer indsigt i klientens personlighed.

Som terapeut eller alternativ behandler kan du have stor glæde af håndlæsning i forbindelse med indledende anamnese. Og som menig person kan du blive klogere på dig selv gennem en professionel håndlæsning.

Hvor kan jeg få udført en håndlæsning i Vestjylland?

Er du på udkig efter en dygtig håndlæser i det vestjyske, kan du med fordel tjekke Lana Håndlæsning & Energimassage. Lana Håndlæsning & Energimassage har fysisk til huse i Esbjerg, hvorfra Lone Lana Nielsen afholder kurser i healing og håndlæsning og samtidig udfører blandt andet energi massage og engle healing.

Lone Lana Nielsen har mange års erfaring inden for håndlæsning og vil altid gerne stille sin ekspertise til rådighed for dig. Ønsker du selv at blive rigtig dygtig til at læse hænder, kan du tilmelde dig et håndlæsnings kursus hos Lana Håndlæsning & Energimassage.

Et kursus i grundlæggende håndlæsning tager en weekend. Her kan du lære om hvorledes du skal tolke de forskellige områder på hånden – alene og i sammenhæng. Du vil blive klogere på hvad håndens facon og opbygning betyder og kan fortælle dig om klientens personlighed. Du får samtidig en introduktion til håndfladens linjer og om hvad disse traditionelt har af betydning, og hvorledes det er muligt at tolke de symboler og billeder, du kan se i en hånd.

Hvis du er interesseret i at få udført en håndlæsning eller i at tage et håndlæsnings kursus kan du få mere information om Lana Håndlæsning & Energimassage via hjemmesiden lana-kiroman.dk

More articles