Haveservice og fliserens i Roskilde

18 March 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når fliserne på din terrasse eller i din indkørsel er skæmmet af hvide, gule eller grønlige pletter, vil du sikkert gerne af med disse. Til dette formål bør du opsøge en dygtig fagperson som kan forestå en professionel fliserens med efterfølgende overfladebehandling.

Få professionel hjælp til fliserens i Roskilde

Bor du i Roskilde eller nærmeste omegn kan du få hjælp til rensning og imprægneringer af dine fliser hos Stecks Fliserens. Stecks Fliserens har mange års erfaring med fliserens og dertil relaterede opgaver så som for eksempel efterbehandling af fliser af alle typer.

Med en efterbehandling i form af en imprægnering vil dine fliser være effektivt beskyttet imod såvel nye flisepest angreb som indtrængende fugt. Og så slipper du for at skulle udskifte de frostsprængte fliser til næste sommer.

Hvem er Stecks Fliserens?

Stecks Fliserens er en virksomhed med speciale inden for diverse typer have arbejde. Hos Stecks Fliserens kan du få hjælp til blandt andet fliserens, algebekæmpelse, træfældning og andre opgaver som har med hus og have at gøre.

Stecks Fliserens dækker hele Sjælland fra hovedstadsområdet til Køge, Holbæk, Vig, Græsted, Gilleleje og Roskilde. Du vil således altid kunne få fat på en afdeling af Stecks Fliserens i nærheden af din bopæl i Roskilde.

Med Stecks Fliserens er du garanteret service i top klasse når det handler om oprensning af fliser eller fjernelse af alger på din træterrasse. Stecks Fliserens anvender udelukkende godkendte og miljøvenlige materialer i forbindelse med dette arbejde som udføres ved hjælp af professionelt udstyr. Derved sikres en skånsom behandling af dine fliser eller dit træværk når der skal fjernes mos, lav eller alger. Og så sørger Stecks Fliserens selvfølgelig for en forsvarlig imprægnering af fliser når oprensningen er foretaget.

Du kan altid få et tilbud på fliserens med tilhørende imprægnering hos Stecks Fliserens via hjemmesiden stecksfliserens.dk.

More articles