Har du styr på, hvad en træterrasse vil koste?

19 October 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du ikke har fuldstændig styr på, hvad en træterrasse vil koste, så er denne artikel som skræddersyet til dig. Vi kommer nemlig til at gøre det endnu mere håndgribeligt, hvad du kan forvente, når det kommer til terrassepriser og ikke mindst, hvad der kan påvirke prisen. 

Hvad skal du forvente, at en træterrasse koster? 

Det vil ofte være sådan, at prisen for en træterrasse enten bliver opgjort i en pris/kvadratmeter eller en samlet pris. Derfor er det også ekstra smart, når du har styr på, hvor stor en terrasse, du ønsker til din bolig. Det gør det nemlig nemmere for dig og for firmaet du henvender dig til at finde frem til en pris for dit projekt. 

Eksempel med en træterrasse på 50 kvadratmeter

Hvis vi forestiller os, at du ønsker en træterrasse på 50 kvadratmeter, som er til den større side, så kan prisniveauet starte ved alt fra 40.000 kr. og løbe over 60.000 kr. Her vil prisen både have taget højde for materialevalg, arbejdstimer, underlaget terrassen skal laves på m.m. 

En sidebemærkning er naturligvis også, at din pris for en træterrasse også kan variere alt efter, hvilket firma du henvender dig til. Derfor kan det også godt svare sig, at du rækker ud til lidt forskellige: https://www.kun-terrasser.dk/priser 

Hvad kan påvirke prisen for en træterrasse?

Hvis vi ser på, hvad der kan påvirke prisen for en træterrasse, så er størrelsen og materialevalg som sagt nogle af de gængse ting. Men noget der også kan påvirke prisen, er designet på terrassen, og det hænger ofte også sammen med, at bestemte typer designs er mere tidskrævende end andre. 

Lige med træterrasser vil du også opleve, at der er forskellige tilvalg, du kan gøre dig. Du kan f.eks. få træterrasser med integreret lys, træterrasser hvor der er plads til planter m.m.

 

More articles