Har du og din virksomhed brug for automatisk egenkontrol?

08 June 2021 Johanne Hansen
image

editorial

“Dengang da jeg var barn”

Sådan startede ens mormor, farmor eller bedstemor oftest historien, når hun først skulle fortælle, hvor træls livet var, da hun var barn. De gik i sne til knæene, når de skulle i skole, ja og så skulle de selvfølgelig også lige gå, omkring 10 kilometer i skole uanset vejr. 

Da de var barn, var der heller ikke noget, der hverken hed lommepenge eller sjov og ballade. Der var de penge, der var, og de kom allerede på arbejdsmarkedet, som 7-årige.

Ja dengang var livet hårdt og i princippet skal vi bare være glade for, at vi i dag er så privillegeret, som vi nu engang er.

Men det er ikke kun til fordel for det individuelle menneskes goder, som gør livet lettere. Næ nej det er også nemmere at være virksomhed den dag i dag på nogle områder. 

Få teknologien til at gøre det besværlige 

I dagens Danmark ano 2021, er AI ikke ligefrem en ukendt faktor. Kunstig intelligens er derimod super populært og bliver brugt hos mange, som et bindeled i virksomheden, der gør livet lettere for virksomheden, da de kan undvære nogle bestemte ressourcer ved at benytte sig af robot videnskaben.

Et godt eksempel kunne være kunstig intelligens, når det kommer til ens egenkontrol i virksomheden. For selvfølgelig har du styr på egenkontrollen, ingen tvivl om det, men når det er sagt, er du så klar over, hvor meget der egentlig bliver brugt på at indsamle data i form af ressourcer? 

Normalt når du skal lave egenkontrol på din egen virksomhed, skal ting såsom overvågningskamera med mere hele tiden tjekkes, og du skal derudover også have tjek på hele din fødekæde og sørge for at kvalitetsteste den, hvis du er i fødevarerbranchen eller lignende.

Du kan læse mere om det lige her: https://cloudpro.dk/.

More articles