Gode grunde til at vælge HBO Nordic

28 May 2020 Astrid Pedersen

Står du for at skulle vælge en streaming tjeneste, men er du i tvivl om hvilken det skal være? Så kan du med fordel læse med her.

HBO Nordic – for dig som elsker serier

Er du serie narkoman, og sætter du stor pris på at binge serier i høj kvalitet? Så er HBO Nordic den helt rette streaming tjeneste for dig. Hos HBO Nordic finder du nogle af de mest omtalte og berømte serier på markedet, her under Westworld, A Handmaids Tale, Game Of Thrones, Vikings Chernobyl, True Detective, Billions og mange flere.

Der ud over finder du en del film hos HBO, som grundlæggende fører det samme udvalg af biograf og tv film frigivet til streaming som de resterende streaming tjenester. Men det er på serie siden at HBO virkelig vinder – og det især på det eksklusive og egen producerede indhold.

HBO pris – høj eller lav?

Går du og overvejer om HBO Nordic er det rette valg for dig, kan du faktisk teste streaming tjenesten uden at det koster dig en øre. Du kan nemlig prøve HBO Nordic gratis i fjorten dage, så du kan få en fornemmelse af udbuddet på den populære streaming tjeneste.

Her efter koster HBO Nordic 99 kroner om måneden. Det er en pris som ligger i samme leje som for eksempel Netflix, som nok er den streaming tjeneste som bedst kan måle sig med HBO Nordic hvad angår kvalitet og variation i udvalget af film og serier.

Visse udbydere af tele og data services tilbyder HBO Nordic som en del af deres abonnement. Så inden du styrter ud og køber et abonnement på HBO Nordic er det lige værd at tjekke om din tele eller data udbyder er blandt disse.

Du kan læse mere om de forskellige streaming tjenester – her under HBO Nordic – på techglad.dk

More articles