Find en god og billig tandlæge

14 februar 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Ens tandhygiejne er vigtigt for ens almene velbefindende. Alligevel er der desværre mange der ikke kommer til tandlægen regelmæssigt. Årsagen til dette kan være mange. Du kan lide af tandlægeskræk og undgår derfor at gå til tandlæge eller også kan du have så stram en økonomi at det er noget du ikke har råd til. Det viser sig desværre at det er et af de områder mange vælger at spare på hvis de har en stram økonomi. Du kan f.eks. finde en tandlæge i Favrskov.

Få hjælp til din tandlægeregning

Mange tandlæger ved heldigvis godt, at det kan være svært lige at finde flere tusinde kr. sådan bare lige og har derfor også ofte lavet en aftale med en bank om finansiering. Det betyder at du har mulighed for at lave en aftale og få betalt din regning over flere måneder eller hvis det drejer som over et stort beløb år. Ofte er det nogle ganske gode aftaler din tandlæge har lavet. Men selv med disse aftaler, er det en god ide at gå til tandlæge regelmæssighed. Det er nemlig billigere at forebygge end at reparerer. 

Find den rigtige tandlæge

Hvis du skal til tandlæge og du har mistanke om at du skal have lavet andet end en almindelig tandrensning er det en god ide at få mere end et tilbud. Ofte kan der være flere tusinde kr. forskel i de forskellige tilbud. Husk dog at tage forbehold for at der kan være stor forskel på hvordan de forskellige tandlæger vælger at løse opgaven og hvilke materialer de vælger at benytte sig af.

Samtidig med at du får indhentet de forskellige tilbud, er det en god ide at tjekke Trustpilot og måske også patientklagenævnet og se om der er så alvorlige klager, at de er blevet sendt dertil. Dine tænder er så vigtige for dit almene velbefindende, at det er værd at tjekke.

Flere Nyheder