Find din nye, brugte Skoda Citigo online

13 December 2018 Astrid Pedersen

editorial

Står du og skal bruge en lille, fiks bil til de hurtige indkøb, eller til transport mellem dit hjem og din arbejdsplads? Så kan du med fordel overveje den smarte og benzin økonomiske Skoda Citigo.

Få rigtig meget bil for pengene med en brugt Skoda Citigo

Det smarte ved en lille bil – en såkaldt mikrobil – er, at den er nem at manøvrere rundt med i bytrafik. Selv de smalleste og snævreste gader og stræder i storbyen er ingen hindring for en mikrobil som for eksempel Skoda Citigo, VW Up, Seat Mii og andre biler i denne kategori. Disse små, vævre edderkopper kan parkere, hvor de store biler må give op, og er tilmed særdeles økonomivenlige.

Ud over den lave anskaffelses pris – en Skoda Citigo kan erhverves for så beskedent et beløb som 80.000 kr. i nypris – er mikrobiler også særdeles brændstof økonomiske – og reservedele til Skoda Citigo ligger i den lave ende rent prismæssige. Således får du med Skoda Citigo en bil, som ikke koster det store i hverken anskaffelse, vægtafgift, brændstof eller vedligeholdelse.

Find en brugt Skoda Citigo online – det kan godt betale sig

På markedet for brugte biler er Skoda Citigo – også på grund af sin lave nypris og deraf følgende minimale værditab – stærkt repræsenteret. Det betyder, at du har adgang til et stort udvalg af Skoda Citigo, hvis du vælger at købe den brugt. Og det kan faktisk i de fleste tilfælde godt betale sig. En Skoda Citigo taber nemlig ikke særligt meget mere af sin værdi, når du køber den brugt, hvilket betyder, at du med overvejende sandsynlighed kan sælge bilen igen inden for få år uden nævneværdigt tab.

Du kan finde et stort og varieret udvalg af Skoda Citigo, som passer til dine præferencer og din pengepung, på Biltorvet.dk. Biltorvet.dk Danmarks største portal for annoncer fra brugtvognsforhandlere over hele landet.

More articles