Find den rette tandlæge i dit lokalområde

02 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle finde en ny tandlæge? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvilken tandlægeklinik skal jeg vælge?

Du bør altid vælge en tandlægeklinik med et solidt renomme og kompetent personale. Det er vigtigt at du kan have tillid til din tandlæge.

Det er samtidig en god idé at vælge en klinik som ligger tæt på din bopæl. Så sparer du dig selv for lange transport tider i forbindelse med din tandlæge behandling – og så bliver det nemmere at overholde dine aftaler med tandlægen

Hvor kan jeg finde en tandlæge i Gistrup?

Bor du i Gistrup, Klarup eller Storvolde, og leder du efter en god tandlægeklinik, kan du med fordel vælge Tandlægerne i Klarup. Hos Tandlægerne i Klarup finde du nogle af områdets dygtigste personaler i form af tandlæge, klinikassistenter og tandplejere som står klar til at hjælpe dig med at forebygge og behandle tand problemer.

Når du første gang besøger Tandlægerne i Klarup kan du se frem til en grundig undersøgelse af dine tænder og dit tandkød. Hos Tandlægerne i Klarup ligger hoved fokus på forebyggelse af tand relaterede lidelser, og derfor vil du også få den bedste rådgivning og vejledning omkring dine daglige tandpleje rutiner.

Du vil i forbindelse med dit årlige eller halv årlige besøg hos Tandlægerne i Klarup få et eftersyn af tænderne samt en grundig afrensning af disse emalje. På den måde fjernes tandsten samtidig med at opbygning af plak forebygges, hvorved livsbetingelserne for de bakterier som giver huller i tænderne forringes.

Er der ansatser til karies, for eksempel syreskader, vil disse blive penslet med fluor. Og opdager din tandlæge forstadier til parodontose vil et forebyggende behandlings forløb øjeblikkelig blive sat i værk.

Du kan booke tid til din første tandbehandling hos Tandlægerne i Klarup på hjemmesiden tandlaegerne-klarup.dk.

More articles