Få smukkere beplantning med anlægsgartner i Nordsjælland!

18 January 2021 Anne-Mette Hansen

Har du brug for hjælp til træfældning, ny beplantning i haven eller drømmer du om en stor og flot terrasse? 

En anlægsgartner har både grønne og grå fingre, og kan derfor hjælpe dig med alt fra beskæring af træer og plantning af hæk til at anlægge ny indkørsel, terrasse eller stier i haven. 

Vil du vide mere om anlægsgartnere? Læs med i denne artikel og find ud af, hvad firmaer indenfor denne branche tilbyder.

En anlægsgartner kan lidt af hvert

Faget er bredt, og anlægsgartnerfirmaer kan derfor hjælpe dig med mange ting. Det kan være alt det grønne i haven til det grå som fliser til terrasse og indkørsel.

Står du med en opgave i haven, kan det altid godt betale sig at kontakte en anlægsgartner. Hør om det er noget, de beskæftiger sig med og bed om et tilbud. 

Træfældning og beskæring

Har du en have med nogle store træer? Det kan være lidt af en opgave selv at skulle fælde eller beskære dem. Det kræver både ekspertise og udstyr. Det er dog en typisk opgave for den erfarne anlægsgartner. 

Ny beplantning i haven

Drømmer du om, at din have skal have nyt liv? Måske har du bygget nyt? Det kan godt kræve, at du får plantet en god hæk, så du får lidt privatliv i din have. Anlægsgartneren hjælper dig med alverdens typer beplantning. Det kan både være ny hæk, frugttræer, bede osv. 

Fliser til en ny terrasse 

Det grå område i haven falder også inden for anlægsgartner faget. Skal du have lavet en ny indkørsel med gode og solide fliser? En terrasse med et smukt flisemønster? Eller nogle fine stier med flotte sten i din store have?

Anlægsgartneren kan både udføre og planlægge opgaven. Det vil sige, at du kan få masser af god inspiration og idéer til, hvad der matcher dit budget. 

Læs mere om en anlægsgartner i Nordsjælland.

More articles