Få mere glæde af sommeren på din altan

30 April 2022 Lotte Hindsberg

Bor du i lejlighed, er det ikke det samme, som at du ikke kan yde sommeren, især ikke hvis du har en altan. Her kan du sidde om eftermiddagen, når du kommer hjem fra arbejde og i weekenden, kan du sidde om nyde din morgenmad og avisen i fred og ro.

Det kan også være at du har et hus, som er opdelt i flere etager og her kan det være rart med en altan på første sal. Det kan eks. være en altan fra dit soveværelse. Her kan du så stå op og åbne dørene ud til altanen, sætte dig ud med en kop kaffe og lige så stille starte dagen i ro og mag. Du kan se flere eksempler på dobbelte altandøre hos klarfonster.se.

Dubbel altandörr

Altandøre og isolering

Har du allerede en altandør eller måske en dobbelt altandør, men syntes at det er lige lovligt koldt, bør du få undersøgt, om det skyldes at døren ikke yder den rigtige isolering. Hvis ikke kan du med fordel få dine altandøre udskiftet. Når de er udskiftet, vil du med det samme kunne se det på din varmeregning og det vil kun tage få år, før dine nye altandøre er betalt.

Det du skal være opmærksom på, når du har fået bedre døre, er at du skal huske at lufte ud. Mindst to gange om dagen, skal du sørge for at der er gennemtræk. I 5-10 min. Ellers kan du risikere at der kommer fugt og skimmelsvamp. Jo bedre din bolig er isoleret, jo svære er det for luften at blive udskiftet, hvilke er årsagen til at skal huske at gøre det. 

Har du spørgsmål eller er du tvivl, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer eller der hvor du vil købe dine nye altandøre. De har den nødvendige viden og uddannelse.

More articles