Få hjælp til blogging hos en professionel blogger

05 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Mangler din hjemmeside lidt ekstra juice for at kunne klare den hårde konkurrence? Så skulle du prøve med professionel blogging.

Hvad er blogging?

Blogging er en særlig disciplin inden for skribent virksomhed hvor skribenten eller tekstforfatteren udfærdiger sine artikler i det såkaldte blog format.

Blog er en forkortelse for web log – altså en form for online digital optegnelse eller journal. I sin grundessens er en blog en samling artikler som enten har dagbogs lignende karakter eller berører et særligt emne.

Den først nævnte blog type er særligt kendt fra den del af ”blogosfæren” hvor de såkaldte influencers og modebloggere befinder sig. Disse bloggere skaber et brand på baggrund af deres egen personlighed og bruger denne tiltgang i forbindelse med promovering af diverse sponsorer og deres produkter.

Men en blog kan også have en anderledes professionel eller corporate karakter. Når en virksomhed eller en organisation benytter sig af blogging er det som regel med det formål at promovere egne produkter eller ydelser, eller for at underbygge virksomhedens generelle kommunikation over for kunder og interessenter.

En blog, som typisk vil indeholde artikler indeholdende mere end 1.000 ord stykket, vil have langt større muligheder for at levere dybtgående beskrivelser af varer i en online shop eller af de services firmaet leverer end hvad der kan lade sig gøre på enkelte undersider, for eksempel produktsider eller kategorisider.

En dygtig blogger vil kunne levere spændende, engagerede og vedkommende tekster til bloggen på regulær basis således at den opdateres med en frekvens som gør den både relevant og SEO venlig. Google belønner nemlig en hyppig opdatering af indhold på din hjemmeside. Således vil en blog ikke blot kunne give kunderne vigtig information om din virksomhed og dennes produkter og ydelser. Den vil også kunne hjælpe din website til tops i Googles søgeresultater.

Du kan få hjælp til blogging på wordpens.com

More articles