Få flotte vægge og lofter med hjælp fra din lokale maler

22 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du boligejer, ved du, at et hus eller en lejlighed med jævne mellemrum skal friskes op. For husejere gælder dette både indendørs og udendørs – og bor du i lejlighed, har du brug for en opfriskning af malingen på vægge, lofter og træværk i ny og næ. Og til dette formål bør du vælge et professionelt og troværdigt malerfirma som kan løse opgaven til et rent tolvtal.

Hvem kan hjælpe mig med at male mit hus eller min lejlighed i Randers?

Er du bosiddende på Randers egnen kan du med fordel vælge Fruerlunds Malerfirma når boligen skal friskes op – indvendig såvel som udvendig.

Fruerlunds Malerfirma er din lokale maler, som igennem mange år har hjulpet glade og tilfredse kunder i Randers og omegn med malerarbejde i høj kvalitet. Blandt Fruerlunds Malerfirmas kunder finder du såvel private bolig ejere som offentlige institutioner, erhvervs virksomheder og bolig foreninger i alle størrelser. Ingen opgave er for stor eller for lille for det lokale malerfirma, som gerne varetager maling af en enkelt væg i din bolig og lige så gerne forestår større entrepriser ved bygge eller renoverings projekter.

Når du vælger Fruerlunds Malerfirma som din maler i Randers kan du være sikker på at både du og dit hjem får en behandling i absolut top klasse. Hos Fruerlunds Malerfirma lægges der vægt på de høje standarder når det handler om såvel de anvendte materialer som den håndværksmæssige kvalitet.

Samtlige malere hos Fruerlunds Malerfirma besidder en høj grad af faglig stolthed og har tillige både hænder og hoved skuret rigtigt på. Med en eller flere malere fra Fruerlunds Malerfirma er din bolig i trygge og professionelle hænder – og det endelige resultat vil bære tydeligt præg heraf.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på professionelt udført malerarbejde i Randers kan du altid kontakte Fruerlunds Malerfirma via hjemmesiden fruerlunds.dk

More articles