Få alle de rette energimærker i Sydsjælland

10 November 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan blive overrasket over, hvor mange ting der er i et hus, som der skal have et energimærke.

Dette mærke er blandt andet med til at sige noget om, hvad forbruget er på denne enhed, og så kan der komme forslag til, hvad man skal ændre ved denne enhed, eller man bliver anbefalet at skifte det ud, fordi det ikke et tidssvarende længere, virkelig en stor udgift eller måske slet ikke brugbart længere.

Faktisk så er det et krav at få sådan nogle energimærker sat på, når man skal købe og sælge huse, og dette gør sig faktisk også gældende, når man har at gøre med nybyggeri.

Måske har man et hus, som man har boet i længe, hvor man bare har vænnet sig til de energienheder, der er i hjemmet, og man betaler det, der skal betales i den forbindelse.

image

Det er nødvendigt med de energimærker i Sydsjælland 

Nu taler vi om energimærkninger i Sydsjælland, men det kunne sådan set også være flere andre steder i landet: https://syd-consult.dk/energikonsulent.html 

Man er måske ikke klar over, hvor man penge man faktisk kunne spare ved at udskifte nogle af enhederne eller bare forbedre dem, og det er først, når der kommer en energikonsulent ud, at man bliver klar over dette.

Det er i hvert fald meget smart at få afklaret, før man køber et hus, at man også ved, hvor mange udgifter man skal lægge ved det daglige forbrug; for et hus kan se nok så billigt ud, men hvis det er dyrt at varme op for eksempel, så kan det blive et dyrt sted at bo.

På den måde kan man lægge en plan for, hvad man vil ændre ved dette sted, så det bliver mere energibesparende, for så kan det godt være, det vil komme til at koste lidt, når man udskifter en enhed, men i længden kan det virkelig svare sig.

More articles