Brug PTFE tape i den rette mængde – hver gang!

28 January 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Den gammel filosof lærte os om, at vi skal leve i mådehold, men mådehold betyder ikke, at man skal leve i armod, medmindre man lever i askese som en munk, der har afskrevet sig de jordiske værdier; her tænkes mere på, at man lever i balance.

Balancen menes så som en gyldne middelvej, som vedkommende prædikerede, som siger, at man ikke skal leve over evne, men man bør da heller ikke nøjes.

Alle mennesker, der har prøvet at skulle indgå i et kompromis, må da også medgive, at selvom ingen i forliget bliver helt tilfredse, så ender man dog med en nogenlunde tilfredshed, som ser retfærdigt ud.

Det er en spilteori, at man går efter den mulighed, der giver mest lykke til flest, og det er den balancegang, man skal have i samfundet.

Det kan lyde som en noget højtravende indledning til at beskrive noget så simpelt som PTFE tape, men det er ikke desto mindre den start, vi vil gå med, før vi bevæger os ned fra abstraktionsstigen for at forklare dig om, hvordan dette med mådehold kan overføres til den tape-type.

For ser du, den her type af tape er med til at holde tæt ved blandt andet rørledninger, hvor disse skal samles, for selvom der er gevind ved disse, og gevindene er lange, så kan der stadig ophobe sig så meget tryk – eller rørene med tiden bliver lidt løse i det eller forgår langsomt – at man skal have noget til at tætne endnu bedre.

Her kommer PTFE tape ind i billedet, som man kan bruge ved disse gevind for at skabe større tæthed.

Men du skal ikke bruge for lidt, for så tætner det ikke, og skulle du ende med at bruge for meget, så kan gevindene ikke fungere længere eller i fremtiden.

Køb dit PTFE tape hos https://www.borkelectronic.dk/products/non-stick-ptfe-tape.aspx 

More articles