Bil lån til finansiering af bil

01 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

Står en ny bil højt på ønskelisten derhjemme – og skal det denne gang være en solid og moderne én af slagsen, som ikke står af efter et par år? Så bør du overveje at købe en fabriksny bil i stedet for at shoppe rundt mellem brugte biler, som måske nok er billige i anskaffelse, men til gengæld har mange år og kilometer i bagagen.

Du risikerer nemlig blot at stå i samme situation inden for kort tid: Bilen bliver sløvere i optrækket, sluger meget mere benzin eller diesel, end den gjorde i starten, tilbringer mere tid med en mekaniker under sig end med dig i førersædet, og står med jævne mellemrum af på netop de tidspunkter, hvor man har allermest brug for den.

Dette vil du ikke opleve med en ny bil. Og derfor er der en vis ræson i at investere i en helt ny bil, hvis familiens daglige transport behov skal dækkes optimalt. Især hvis du og din familie er bosat på en måde, som gør, at I faktisk er dybt afhængige af en bil.

Finansiering af bil via bil lån

Måske tænker du, at du ikke har råd til at købe en spritny bil. Men du bør i denne forbindelse overveje, om du har råd til at lade være? En ny bil repræsenterer ganske rigtigt en større økonomisk udskrivning i forbindelse med selve købet. Og det er til netop dette formål, at bil lån er opfundet.

Et bil lån udbydes som regel på mere favorable vilkår end et forbrugslån i tilsvarende størrelse, idet långiver tager pant i bilen. Dette betyder, at renterne er knap så høje på et bil lån. Et bil lån vil således ikke vælte familiens budget, men måske endda balancere fint med de mindre udgifter til mekaniker og brændstof.

Du kan ansøge om et bil lån uden udbetaling på ikanobank.dk

More articles