Bevar dit tandsæt med hjælp fra din tandlæge

05 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du en af dem, som ikke har været til tandlæge i årevis, selv om du godt ved at du burde? Så er det bare om at komme af sted. Det er trods alt ikke for sjov, når skole tandplejeren instruerede dig i at komme til tandlæge en gang hvert hele eller halve år igennem hele dit liv.

Med regelmæssige kontrol besøg hos tandlægen kan du nemlig forebygge alskens dårligdomme, som hurtigt kan blive dyre, hvis de først er opstået og derfor skal behandles. Og så får du som regel en lækker tandrensning oven i hatten, som efterlader dine tænder blanke og skinnende og din ånde frisk.

Hvor kan jeg finde en fast tandlæge i Vallensbæk?

I Vallensbæk finder du tandlæge klinikke Tandlæge Mille Kjær, som gennem mange år har hjulpet glade og tilfredse patienter med at bevare smilet intakt. Hos Tandlæge Mille Kjær finder du udelukkende de dygtigste og mest kompetente medarbejdere i form af en tandlæge, en tandplejer og tre top engagerede klinik assistenter.

Når du sætter dig i stolen hos Tandlæge Mille Kjær, er dine tænder i de mest sikre og professionelle hænder. Og så anvender Tandlæge Mille Kjær selvfølgelig kun det mest moderne udstyr til undersøgelse, diagnosticering og behandling.

Tandlæge Mille Kjær tilbyder de mest almindelige tandlæge eftersyn og behandlinger så som almindelig tandpleje, parodontose behandling og rodbehandling, og kan samtidig tilbyde tilpasning af kroner og broer ved hjælp af 3D scanner samt isættelse af implantat, tilvirkning af proteser, og enkelte former for kirurgi. Du kan også få diverse tand kosmetiske behandlinger hos Tandlæge Mille Kjær, for eksempel effektiv blegning af tænder. Og så er Tandlæge Mille Kjær selvfølgelig særligt opmærksom på patienter med tandlæge skræk, til hvilke der afsættes ekstra tid og omsorg i behandlingen.

Du kan læse mere, og booke aftale om tandlæge eftersyn online, på milletand.dk

More articles