Åbne vinduer kan bringe mange ting med ind

29 March 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er selvfølgelig grelt nok i sig selv, hvis man sætter et vindue på klem, mens man er ude, fordi indbrudstyve så kan finde ind hos en, men selv mens man er hjemme, kan man komme til at få uønskede elementer ind i ens hjem, når man har et vindue åbent.

Alene sådan noget med at holde temperaturen korrekt, når man har et åbent vindue, kan være svært, for måske har man en varmekilde, der giver lidt for meget varme hele tiden, eller man lige skal have varmet hele hytten op hurtigt, så man samtidig bliver nødt til at have lidt kulde udefra ind.

Det ligner jo lidt det med at fyre for gråspurvene, som man især kendte til i gamle dage, men her skal man så bare huske at lukke vinduerne hurtigt igen, ellers er det jo klart, at der aldrig kommer en passende temperatur i ens hus.

Og hvis det er snevejr, så skal man slet ikke glemme at lukke vinduet igen!

Andre ting kan komme ind i ens hus via vinduernes åbninger

Men hele året rundt kan man jo få ting ind i ens hus, som man ikke ligefrem ønsker sig.

Man kan få insekter ind i ens hjem om sommeren, hvor det er varmt, og om aftenen kan myg, møl med videre søge ind i ens hus via et åbent vindue, fordi de bliver tiltrukket af lyset.

Desuden kan man jo også risikere, at der er vildfarne kæledyr fra andre boliger ellers ens egne kæledyr, der søger ud eller ind via de åbne vinduer.

Selv hvis man har vinduer højt oppe, så skal man jo også passe på, at spædbørn i ens hjem ikke kan finde ud den vej.

Og hvis det blæser, kan man være uheldig, at ens ting i vindueskarmene falder ud.

Du kan med det samme finde nye vinduer og andet relaterbart hos klarwindows.co.uk.

More articles