Vær galant med tiden med et boss-ur

08 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Indrøm det bare: Det er lidt fesent, når man skal trække ens telefon frem fra lomme for at se tiden, hvis der er nogle, der spørger, og der pludselig er en del blikke, der hviler på en.

Man skal lige have den vendt rigtigt, så skal man fjerne en beskyttelsesklap; dernæst skal man tænde den, og så har man glemt koden – og til slut taber man telefonen.

Det var bare smukkere i gamle dage, når man kunne forvente, at en sand gentleman kunne fremvise et stilrent og detaljerigt analog-ur på håndleddet, hvor man hurtigt kunne afsige tiden.

Og så kunne de andre tilstedeværende også lige se, hvor god stil man havde, og det gjaldt især, hvis man havde valgt sig et ur af disse blandt Boss ure.

Det kan heldigvis stadig lade sig gøre i dag, så det bør man gøre.

Boss ure

Det er bare noget helt specielt over Boss ure

Der skal ikke så meget til for at afkode tiden med sådan et lækkert armbåndsur her, for det er højst noget med, at man lige skal fjerne det yderste af det klæde, som man bærer på armen, hvis det dækker uret.

Og kan man man finde ud af at tilpasse sådan et ur, så skal man heller ikke ryste det ned ad armen, og man undgår også, at det vender sig rundt.

At fremvise sådan et Boss-ur vil nok inspirere andre til at investere i et tilsvarende og fravælge de andre mærker, fordi man ikke kan forestille sig, der findes et armbåndsur, der er lige så flot – og man gider heller ikke undersøge det.

Selvom der ikke er nogle til at spørge en om tiden, så er det bare rart at kunne aflæse tiden så hurtigt med det her flotte armbåndsur, og man skal ikke være bange for at tabe det.

More articles