Usynlig bøjle med Invisalign

09 September 2020 Astrid Pedersen

Er dine tænder med årene blevet skæve, og skal de ind på plads igen? Så kan du med fordel vælge Invisalign.

Hvad kan jeg opnå med Invisalign?

Det er faktisk muligt at opnå rigtig flotte resultater ved hjælp af Invisalign tandbøjler. Tandregulering med Invisalign er mindst lige så effektiv som når du anvender en fast monteret metal bøjle. Invisalign er samtidig en langt mere komfortabel og æstetisk løsning – i hvert fald al den stund behandlingen står på.

Da et tandregulerings forløb kan tage mellem et halvt og to år er dette da også værd at tage med. Du skal trods alt kunne fungere i din hverdag mens du får rettet dine tænder. Og derfor er det en god idé at overveje Invisalign når bisserne skal ind på plads.

Hvordan foregår behandling med Invisalign?

Hvis du ønsker en Invisalign tandretning er det altid en god idé at få fat på en tandlæge som har speciale inden for netop denne procedure. På den måde er du i sikre hænder, og samtidig garanteret det optimale resultat.

Tandlægen vil hurtigt kunne beslutte om du kandiderer til en Invisalign tandretning. Vurderer han eller hun at der er gode chancer for et flot resultat vil der blive taget aftryk af din over og undermund. Disse aftryk læses ind i et computer program ved 3D scanning. Her danner de grundlag for en visualisering af det færdige resultat. Og på baggrund heraf fremstilles samtlige skinner som skal bruges igennem hele forløbet.

Du skal skifte dine Invisalign skinner cirka hver fjortende dag. Med jævne mellemrum skal du besøge tandlægen og få et tjek således at han eller hun kan konstatere at alt går efter planen. Og når behandlingen er slut vil du få monteret en tynd tråd bag på tænderne som holder dem på plads.

Du kan læse mere om Invisalign på https://yousmileismile.dk/ 

More articles