Undgå rynker og bevar din skønhed med den rette creme

14 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du begyndt at få rynker i ansigtet? Så kan du med fordel læse med her, og få gode tips til hvordan du reducerer mængden af rynker.

Hvorfor får jeg rynker?

Der er mange årsager til at huden mister sin elasticitet og bliver slap og rynket. Den vigtigste faktor her er hvordan du lever dit liv. Mange mennesker går hen og ældes før tid, hvilket kan skyldes en stresset livsstil med for lidt søvn, for megen kaffe og selvfølgelig gennemgående usund kost.

Denne ældning vil afspejle sig i huden som mister sin spændstighed. Når stress og travlhed samtidig får os til at trække musklerne i ansigtet sammen vil der opstå bekymringsrynker, furer i panden og omkring mundvige og næsefløje samt rynker i øjenkrogene. I kombination med den slappe hud kan disse rynker få os til at fremstå ældre end vi egentlig er. Og det er rigtig ærgerligt – især fordi dette sagtens kan undgås.

Andre årsager til rynket og slap hud kan være medicin, rygning, og overdreven solbadning. Solens stråler nedbryder kollagenet i huden hvilket svækker dens sammenhængs kraft så den mister volumen og begynder at hænge.

Derfor bør du i så vidt muligt omfang undgå direkte sol i ansigtet, og samtidig beskytte huden med solcreme. Rygning bør selvfølgelig helt undlades – og du bør i stedet sørge for at huden får den rette næring indefra i form af sund og nærende kost samt masser af væske.

Brug en god rynkecreme

Du bør samtidig vælge din daglige hudpleje med omhu. Hvis du ønsker at undgå at de fine linjer i dit ansigt udvikler sig til dybe rynker bør du vælge den rette rynkecreme – for eksempel Vitacreme B12. Vitacreme B12 har klinisk dokumenteret effekt på rynker, idet den hjælper huden til at hele og genopbygge sig selv. Læs mere på vitacreme.dk.

More articles