Udskiftning af leverandør af firmajulegaver til ens virksomhed

23 November 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

I specielt nogle små firmaer, hvor der er god tid til at tage sig af hver enkelt medarbejder, så finder man måske tid efter arbejdet som chef eller anden ansvarlig til at gå ud at købe personlige julegaver til alle de ansatte, som er til at overskue.

Man har måske lyttet til de ansatte gennem hele året eller blot deres ansættelsesperiode, hvor man har afluret, om de mangler en køkkenrulleholder, et sæt kuglepenne eller et halsbånd til hunden – eller noget helt fjerde.

Og så tager man ud for at skaffe de personlige sager, som man selv pakker ind eller får den givne medarbejder i butikken til at gøre for en; og så tager man hjem og laver julekort til hvert enkelt.

Endeligt er der slutningen op mod julen, hvor chefen så deler gaverne ud, måske med en lille tale, og alle ser på, at hver medarbejder pakker gaven ud – som var det netop en lille juleaften!

Men andre køber bare det samme fra en leverandør hver år…

Udskift dog den leverandør af firmajulegaver

Nu kunne det lyde helt nedsættende, at man vælger den løsning med at købe ensartede julegaver til de ansatte, hvor man måske får hver firmajulegave pakket ind som på samlebånd, og der mangler et kort til.

Men det kan jo være den bedste løsning, hvis der er mange ansatte i et firma, og man har svært ved at finde tiden til at ordne sagerne selv med firmajulegaverne.

Dog kan der så også gå lidt for megen rutine i det, fordi man kender kataloget ud og ind fra denne leverandør, der ikke gør meget ud af at variere deres udbud fra år til år.

Så er det måske netop på tide, at man finder nogle, der går lidt mere op i det med firmajulegaver og gør noget særligt ud af det – når chefen ikke lige har tid til at gøre det selv.

More articles