Udenlandsk webhotel kan gøre hjemmesiden langsommere

08 September 2021 Emilie Jacobsen

Du kender det helt sikkert godt, hvor frustrerende det er at bruge tid på at prøve at komme ind på en hjemmeside, der bare ikke vil loade. Hvis det ikke er noget meget vigtigt, som din netbank eller Skat’s hjemmeside, vil du sikkert at gå ind på siden. I det tilfælde vil der helt sikkert være et andet sted, hvor du kan få de samme oplysninger, eller du kan købe de samme varer. 

Det bør du også tænke over, når du leder efter et webhotel til din egen hjemmeside. Dit webhotel er nemlig afgørende for, hvor hurtigt din hjemmeside kan blive indlæst. Hvis du har valgt et udenlandsk webhotel, kan det være med til at gøre din hjemmeside langsommere, fordi forespørgslen på hjemmesiden først skal sendes fra Danmark til udlandet, derefter skal hjemmesiden sendes tilbage til Danmark igen. Ved at vælge et dansk webhotel kan du undgå den forsinkelse. 

Godt og hurtigt dansk webhotel 

Et af de danske webhoteller, som det er oplagt for dig, at du ser nærmere på, er dandomain.dk. De har en række forskellige løsninger til fornuftige webhotel priser. Selvom du har en nyopstartet virksomhed, hvor du er nødt til at tænke meget over, hvad du bruger pengene på, burde du altså have råd til at købe god, hurtig og sikker hosting hos dem. Deres premium abonnement koster kun 29,90 om måneden det første år. 

Når du vælger premium løsningen, får du hele 100 GB serverplads til din hjemmeside. Det kan altså trække en hjemmeside med mange besøgende og med mange fotos og videoer. Begge dele er noget, der kan være med til at gøre en hjemmeside langsom. Derudover får du også mulighed for at have en virksomheds e-mail tilknyttet. Når du starter en virksomhed op, er det selvfølgelig vigtigt, at du har en e-mail, som kunderne kan skrive til dig på. 

More articles