Tre tips til at få bugt med allergien

30 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Som allergiker er det hårdt at komme gennem hverdagen nogen gange. I dette indlæg fokuserer vi derfor på, hvordan du kan få bugt med allergien, helt bestemt, hvis du er allergisk overfor pollen.

Husk medicin

Det første du bør gøre, hvis du er allergisk overfor pollen er, at du skal sørge for at få medicin. Med medicin, som indeholder antihistaminer, så kan din krop bedre modarbejde den allergiske reaktion, som du potentielt set kan få. Du kan få medicin i pilleform, som næsespray, og som øjendråber. Hvilken medicin der virker bedst er forskelligt fra person til person.

Få installeret et Genvex filter

Sommertider er det ikke nok bare at blive indenfor, for man kan fortsat blive ramt af allergien, selvom man har døre og vinduer lukket. Her anbefaler vi, at man får installeret en ventilation, som har et indbygget Genvex filter. Et Genvex filter er kort fortalt et filter, som er lavet til at sortere pollen partikler fra i luften, så man ikke bliver påvirket på samme måde, som hvis man ikke havde det.

Undgå at lufte for meget ud

Går du derhjemme, så anbefaler vi, at man holder vinduer og døre lukket på de varme dage. Det anbefaler vi, da der ellers kan blæse pollenpartikler ind gennem vinduet eller døren, som står åbent, og derved kan man blive påvirket. Ved at holde vinduer og døre lukkede, så slipper man for, at der kommer pollen partikler ind med luften, når der kommer en lille vind.

Hvis man ikke kan holde ud at have vinduer og døre lukket hele dagen, så anbefales det, at man venter med at lufte ud indtil solen er gået ned. Dette skyldes, at mange blomster folder sig sammen, når solen går ned, og derfor vil der være mindre pollen som flyver rundt i luften, og dermed mindre pollen, som kan komme ind af vinduet.

More articles