Trænger din gamle cap til en udskiftning?

07 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan blive så gode venner med ens sædvanlige cap eller kasket på dansk, om man vil, at man altid tager den på, når man forlader hjemmet som en vane, at man dårligt tænker over det.

Man er faktisk så vant til at gøre det, at man dårligt kan forestille sig at forlade huset uden, for det ville være som at være nøgen.

Faktisk har du den også på indenfor, og det er næsten som om, at du kunne finde på at sove med den på, hvis det var muligt.

Du er blevet kendt som “ham med cappen”, og det kan du godt lide, for du har altid ledt efter noget, som du kunne blive genkendt på, da de andre i din omgangskreds havde deres kendetegn, men du havde ikke dit, og du ville trods alt ikke skeje for meget ud.

Men den cap kan jo ikke holde for evigt.

caps

Få fat i en ny cap i god tid

Du har godt set, at den er blevet lidt slidt og har fået nogle pletter, som du ikke kan få af længere ved at rense den, og farverne er også falmede gevaldigt, og noget pynt er også faldet af, som du ikke kunne finde igen at sætte på.

Du er ved at erkende, at det kunne være på sin plads at udskifte den her cap, og det kunne sådan set godt være en tilsvarende, hvis du kunne finde sådan en.

Men det kunne også være spændende med en ny cap, fordi det så kunne være som at se en udvikling af dig med en ny stil.

Måske kunne det endda være smart at have flere caps, så der altid er nogle at vælge blandt, når du skal finde ud af, hvad det er for en, du vil have på hver dag – og så bliver de heller ikke slidte i samme omfang lige så hurtigt, når du kan skifte mellem flere!

Led efter dine næste caps på https://high5shop.se/collections/mossor.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://dagligt-talat.se/

https://dagligtnytt.se/

https://Info-posten.se/

https://informationer.se/

https://informativt.se/

https://KortSagt.se/

https://NyttOchKrytt.se/

https://NyttPåTavlan.se/

https://SedanSist.se/

https://solonyheter.se/

https://svenska-nyheter.se/

More articles