Træfældning i Skjern

30 November 2021 Agner Clausen

editorial

Har du et træ derhjemme i villahaven, som skal fældes? Måske har du allerede købt en motorsav og er frisk på selv at løse opgaven. Det er dog sandsynligvis en god ide, lige at klappe hesten af hensyn til liv og egendom. Et træ behøver ikke at være særlig stort, for at kunne anrette betydelig skade på bygninger og mennesker. Drejer det sig så ydermere om et stort træ, er der ekstra grund til at være forsigtig. Desuden er en motorsav et voldsomt værktøj, som i de rette hænder kan få arbejdet gjort i en håndevending, men som er direkte livsfarlig, hvis man er uerfaren.

Derfor bør man ikke betjene en motorsav, uden at man har taget et kursus i hvordan man bruger en sådan maskine. Desuden er det ikke nok at anskaffe motorsaven.

Man må også skaffe sikkerhedsudstyret som hører til: en skovhjelm, skovarbejderbukser og -jakke samt savestøvler. Og det er så det helt grundlæggende. Og her skal du regne med at lægge flere penge end på motorsaven. Så hvorfor bruge en formue på motorsav og sikkerhedsudstyr, når opgaven kan løses af professionelle til rimelige priser?

image

Skovpleje – et langsigtet projekt

Måske har du skov, hegn eller plantage, som kræver omsorg og pleje. Det er opgaver, som kræver tillid til skovservicevirksomheden, da skovpleje er et langsigtet projekt, som i princippet aldrig er overstået. En oplagt udbyder af skovpleje, hegnsopgaver, plantning og gødskning er Brøndum Skovservice i Tarm, som også yder bl.a. træfældning i Skjern.

Brøndum Skovservice har i over 30 år løst opgaver inden for skovarbejde, for både private og erhvervsdrivende. Med deres årelange erfaring i skoventerprise påtager de sig gerne mindre adhoc opgaver, men også langvarige skovplejeprojekter, som kræver tillid og et langt samarbejde, der strækker sig over år, ja måske årtier. Læs mere på http://brondum-skovservice.dk/ Hos Brøndum Skovservice giver de gerne lidt ekstra rådgivning mht. skovpleje og lignende.

More articles