Tips og tricks til træterrassen

06 November 2021 Steffen Petersen

editorial

Der er mange ting, man skal tage højde for, når man ønsker en træterrasse. Først skal du beslutte om du vil bygge den selv eller om du vil hyre en tømrer til det. For det andet skal du beslutte, hvor stor den skal være, hvilket materiale du foretrækker og hvor mange penge du vil bruge på den. Læs med her og bliv inspireret!

 

 

Inspiration til dig der bygger selv

Hvis du har besluttet dig for at bygge en træterrasse selv, så er der en del ting, som du skal have styr på. Som før nævnt skal du beslutte, hvor stor den skal være og du skal derfor måle op og undersøge, hvor stor en terrasse du har plads til. Du skal dernæst beslutte, hvilket materiale du ønsker at den skal bygges ud af. Her bør du huske på at vælge noget træ, som er holdbart og som er behandlet.

Du skal selvfølgelig også have styr på andre materialer såsom skruer og søm – og generelt værktøj, som du skal bruge. Fordelen ved at bygge træterrassen selv, er, at du typisk kan spare penge. Det tager dog også typisk længere tid, så der er mange ting du bør overveje.

Inspiration til dig der hyrer en tømrer

Hvis du beslutter dig for at hyre en tømrer, er der også mange ting, der skal tages i betragtning. Først og fremmest skal du finde en person, der er kvalificeret og har erfaring inden for området. Det kan være bedst, hvis de har erfaring med at bygge træterrasser før, fordi det kan spare tid og penge i det lange løb.

Når du har fundet en håndværker, skal du sørge for, at de præcis ved, hvad det er, du ønsker at de skal bygge for dig – hvor stor den skal være, hvilke materialer du foretrækker osv. Hvis du vælger denne løsning, er den som sagt typisk dyrere, men du kan søge på ‘træterrasse tilbud’ og se, om du kan spare nogle penge.

More articles