Tæpperens i Odder hos dig eller et andet sted

30 May 2021 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Der findes tæpperens i Odder, hvor hovedsædet befinder sig, og så kommer de også rundt til andre steder i Jylland, der er tæt på Odder, så mange andre kan få gavn af denne service med tæpperens.

Men angående stederne, som vi omtaler i rubrikken til denne artikel, så er det også et spørgsmål om, hvorvidt, du vil have tæpperensen udført på dine tæpper derhjemme, eller om de skal tages med ud til et renseri, hvor de bliver gjort rene.

Det kan jo være mange tæpper, som du gerne vil have gjort rene, hvor det er den lille bademåtte, du har ude på badeværelset, til det store stuegulvstæppe, der næsten går fra væg til væg, så der er jo tale om mange tæpper, som du ønsker ordnet.

Så det kan pludselig udvikle sig til et helt dagsprojekt, hvor eksperten skal rende rundt og gøre tæpperne rene, mens du er der, eller du er på arbejde og har en ukendt person gående rundt derhjemme!

Bedst at få renset tæpperne hjemme hos dig

Det vil dog nok tage lidt lang tid at skulle samle alle de tæpper sammen, og det bliver trods alt tungt, når man ruller dem sammen; skal man så have dem ned ad mange trapper, så kan det blive et hårdt arbejde.

Og til slut skal man jo have dem ud til firmaet, der kan gøre dem rene – og så skal man have dem retur igen!

Desuden findes der jo også en del tæpper, som man ikke kan tage af, men som udgør hele gulvet og er lagt fast.

Derfor skal man jo hav fagfolkene ud for at gøre ens tæpper rene, og det er jo også meget lettere, at man aftaler, hvornår de skal komme ud til en, og så har man hurtigt pæne og rene tæpper i ens hjem igen.

More articles