Suppler din kiropraktor behandling med massage

11 May 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du og slås med en spændt muskulatur og tilbagevendende eller vedblivende smerter i nakke, skuldre og hoved? Så belaster du med stor sandsynlighed din krop på uhensigtsmæssig vis i det daglige. Stillesiddende arbejde, hvor du tilbringer mange timer i løbet af din dag krumbøjet over et tastatur, er ikke just befordrende for en sund kropsholdning.

Derfor er det en god idé at motionere hver dag, og få strakt kroppen ordentligt igennem. Du bør sørge for at lægge små pauser ind i løbet af din arbejdsdag, så du kan komme ud og røre dig. Og endelig kan det anbefales at du med jævne mellemrum besøger en fysiurgisk massør med henblik på en solid omgang massage.

Hvor kan jeg få fysiurgisk massage på Frederiksberg?

Er du bosiddende på Frederiksberg eller i det øvrige København, er der gode muligheder for at få professionel massage nærmest lige rundt om hjørnet.

Hos kiropraktor klinikken Frederiksberg Kiropraktiske Klinik kan du få professionel fysiurgisk massage, udført af veluddannede og erfarne massører. Du kan vælge at få massagen som enkelt stående ydelse eller i forbindelse med en kiropraktisk behandling. Hvis du i forvejen går til kiropraktor, vil du hurtigt kunne mærke hvorledes en grundig og dybt gående massage kan gavne din behandling.

Din kiropraktor vil meget lettere kunne løsne dine spændinger og komme mere i bund med din kiropraktiske behandling hvis du forinden har fået en halv eller en hel times fokuseret massage. Du vil samtidig selv kunne slappe bedre af, og dermed få mere ud af behandlingen, som samtidig vil føles knap så ubehagelig. Og så vil du hurtigere kunne mærke en effekt af din kiropraktor behandling, hvis du vælger at kombinere den med en massage.

Du kan læse mere om massage og kiropraktisk behandling, og bestille tid til det ene eller det andet – eller måske endda begge dele – på kiropraktor-frederiksberg.dk

More articles