Start dit eget hjemmebryggeri med brygudstyr fra Albryg

04 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Elsker du øl, og er du altid nysgerrig på nye ølvarianter? Så skulle du en dag prøve selv at brygge øl.

Kan man selv brygge sit eget øl?

Det kan faktisk godt lade sig gøre at brygge fin og velsmagende øl hjemme hos sig selv – og det helt uden at tage kurser. Samtidig er ølbrygning ikke nogen hverken dyr eller tidskrævende hobby. Og så kræver ølbrygning ikke den store plads. Med det rette brygudstyr til begyndere kan du komme rigtig stærkt ud over rampen som din egen brygmester, helt uden at skulle afsætte mere end et hjørne af dit køkken eller af dit bryggers til formålet.

Her vil et begynder sæt fra Albryg sagtens kunne stå og hygge sig mens de gyldne dråber brygger færdig. Et Albryg begynder sæt til ølbrygning består af alle de grund elementer du skal bruge for at komme godt i gang med dit nye projekt. Du får en brygspand og en gærspand som hver især kan indeholde tredive liter og som begge er forsynet med hane og gærlås. Dertil hører en kapsel påsætter og 100 kapsler i normal ølflaske størrelse. Og der ud over medfølger hydrometer, flaskefylder, brygske og måleglas samt diverse udstyr og materialer til rengøring af dit begynder sæt.

Du kan med stor fordel anvende dit begynder sæt sammen med en Beer Kit – også kaldet en All Grain Kit – som indeholder samtlige nødvendige ingredienser til ølbrygning i afmålt forhold, for den optimale gæring. Du kan få All Grain Kits til alle de forskellige øl typer, for eksempel IPA, Bock, Weissbier, Wittbeer eller porter. Samtlige All Grain Kits fra Albryg er tilsat de rette krydderier og øvrige aromastoffer som er med til at give øllen sin særlige smag og karakteristik.

Albryg er leveringsdygtig i alt hvad du skal bruge for at brygge øl derhjemme – læs mere på albryg.dk

More articles